Klantenbeoordelingen

Sinds 1961 weten elk jaar weer meer mensen de weg naar Autobedrijf Weijers te vinden. Dit wordt door ons erg gewaardeerd en het toont aan dat er veel klanten tevreden zijn en dat zijn hun familie, vrienden en kennissen positieve verhalen vertellen over de door ons geleverde occasions en diensten in onze werkplaats.

Wij horen dan ook graag wat u van ons bedrijf vindt. Daarom vragen wij u om uw ervaringen met ons te delen. Dit kunt u doen door hieronder uw beoordeling over ons autobedrijf achter te laten. Op basis van uw mening kunnen wij onze kwaliteit en service op een hoog niveau houden

129 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Service 9,1
Deskundigheid 8,9
Prijs kwaliteit 8,7
   
Totaal 8,9
  • Probleem met de auto, binnen 1 dag stond hij alweer klaar! Geweldige service! J. van der Schoor / / 29-01-2018 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit n.v.t.
    10
  • Ik heb onlangs met en via Kevin een MX 5 gekocht. Hij heeft de auto van een derde partij gekocht (na een zoekopdracht) en aan mij met garantie verkocht. Hij is zeer deskundig en weet voor alles een oplossing. Mijn voornemen is om een nog zeer lang de auto bij hem in onderhoud te hebben en te houden. Robert Jan de Jong / Kampen / 10-01-2018 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Vriendelijke verkoper. Gaf me het gevoel dat er toch nog eerlijke verkopers zijn ipv de anderen die de meest rare verhalen ophangen om maar een auto te verkopen. Fantastische showroom vol met MX 5jes, maar ook die ene speciale. Hij had de perfecte auto voor mij gevonden in Duitsland.

    Weijers is een mooi familiebedrijf (zijn vader was er ook, dus ik ga er vanuit een familiebedrijf) met een hart voor speciale auto's. Mx5 fans kunnen hun hart op. Bedankt voor de goede zorgen van mijn auto. Ben er trots op.

    Dat ik een 8 geef voor prijs/kwaliteit is omdat ik nu nog niet echt goed kan beoordelen of deze ook in verhouding is. Zal daarvoor iets meer met de R8 moeten rijden 😉 Alex / / 21-12-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Zeer klantvriendelijk, open, delen hun kennis.
    Zelfs buiten de standaard openingstijden zijn ze bereid de klanten te bedienen. Ronald Heemskerk / Hilversum / 17-12-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Snelle service je word er leuk en vriendelijk geholpen Richard Horstink / Twello / 11-12-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Een prettig bedrijf met vriendelijke en deskundige medewerkers. Duidelijk in afspraken. Nog geen enkele keer een mindere ervaring gehad. We rijden alweer onze derde auto van dit bedrijf. Ton van den Bosch / Apeldoorn / 08-12-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Ruud Bloemendal / Apeldoorn / 06-12-2017 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dhr./mevr. / / 05-12-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Uitstekende ervaring. Prima, betrouwbare auto gekocht. Vakmensen!
    Ronald Wehn / Apeldoorn / 29-11-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
    Beste Ronald, Bedankt voor deze mooie review. Hier doen wij het graag voor !
  • rommel verkopend bedrijf mooie verhalen duitse rommel.

    4 maanden caddy gekocht nu naar de keuring km kloppen niet 800 euro om hem er door te krijgen.

    Dus ze verkopen duitse rommel met mooie verkoop praatjes. Remco Post / Maak niet uit / 28-11-2017 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling nee
    Service 1
    Deskundigheid 1
    Prijs kwaliteit 1
    1
    Goedendag meneer Post, Wij schrokken erg van deze review. De Caddy die u bij ons aangeschaft heeft is een origineel Nederlands geleverde auto. Als u uw eigen kenteken op de website van het RDW invoert zult u zien dat de auto origineel Nederlands geleverd is en dat de tellerstand het oordeel logisch heeft. De Nationale Autopas (tellerrapport) stond ook bij de advertentie en die heeft u op het moment dat u de auto kocht ook meegekregen. Wat betreft de onderhoudskosten, u heeft de auto bewust gekocht zonder garantie en u heeft hiervoor € 937,- ex BTW aan korting ontvangen van ons. Als u er bij ons voor had gekozen de auto met garantie te kopen hadden wij de auto volledig afgeleverd met onderhoudsbeurt, nieuwe APK en had u 6 maanden lang terug kunnen komen vanwege de BOVAG garantie
  • S van de Kleut / Twello / 27-11-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Fijn bedrijf om mee samen te werken. Binnen 1 week m'n auto op kunnen halen. Alles is goed gegaan. Marlies / Zwolle / 19-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Ik was op zoek naar een MX-5 en toen ik bij Weijers langs kwam voor een proefrit was de service gelijk uitstekend.
    De auto stond bij aankomst keurig klaar te wachten en na het doorspreken van wat de auto is en mijn wensen met Jan voor een proefrit gegaan.
    Lang verhaal kort na een korte onderhandeling de auto gekocht voor een goede prijs.
    Hierbij wou ik gelijk een de auto installatie laten vernieuwen (oa Android auto en Apple CarPlay ondersteuning) hier hebben Jan en zijn collega van de werkplaats Patrick uitstekend over meegedacht om uiteindelijk een oplossing te creëren die er uitziet alsof het uit de fabriek had kunnen komen. Thomas van Putten / Vleuten / 15-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Mijn eerste eigen auto gekocht. Goed geholpen. Na 2 maanden brandde er een lampje in mijn auto, is kostenloos opgelost. Goede service. Elise Groot koerkamp / Harfsen / 11-11-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Ik was op zoek naar een MX-5 en kwam via Marktplaats terecht bij Garagebedrijf Weijers. Daar stond een hele mooie keuze aan Mazda MX-5jes. In allerlei prijsklasses en uitvoeringen.
    De kennis van deze auto is ook ruimschoots aanwezig, want Kevin de Verkoper bleek een fanatiek fan van dit model auto, die alle ins en outs van alle types weet op te noemen. En dat werkt erg prettig, ik ben er weer wijzer geworden.
    Ik heb dus ook een prachtige MX-5 gekocht, die keurig klaarstond toen ik 'm op ging halen, inklusief wat onverwachte leuke details als extra.
    Kortom, een hele goede ervaring om een auto te kopen/in te ruilen.
    Bij Weijers staan overigens niet alleen maar MX-5en, er staat een hele rij mooie nette occasions van allerlei merken. Hele nette auto's, met zorg uitgezocht en ingekocht.
    Dus overall, zeker de moeite waard om eens het aanbod te bekijken!
    Leo van Mil / Ammerzoden / 13-10-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Wij genieten nu heeft van onze bijna nieuwe souk red Mazda MX-5 ND ST. Kevin heeft ons perfect geholpen zodat de uit Duitsland geïmporteerde cabrio ruim voor onze vakantie op kenteken en op naam was gesteld. De professionele hulp en uitleg geeft vertrouwen en laat hart voor auto's èn vooral ook de klant zien. Weijers ... een TOPgarage. 👍🏼 Odilia Ritzer / Nijmegen / 26-08-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
    Bedankt voor jullie review! Leuk om te lezen! Nogmaals veel plezier met de ND en jullie trip met de MX-5 club in Normandië !
  • Arno Nikkels / Terwolde / 08-08-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Dhr./mevr. / / 29-07-2017 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Zeer klant vriendelijk S van de Kleut / Twello / 13-07-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    8
  • Very knowledgeable, efficient and helpful car dealership. They made purchasing a used car as a non-Dutch resident a breeze! Markos Strofyllas / Eindhoven / 16-06-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Wij zijn al jaren klant bij Garage Weijers, geeft service en kwaliteit dat is ongeëvenaard. Een snelle en transparante klantenservice. Jan de Bruin, eigenaar, communiceert duidelijk wat er gedaan moet worden en overlegt met de klant voordat hij werkzaamheden aan de auto uitvoert. Monteurs zijn deskundig en zeer klant vriendelijk. Ook als je op donderdag, voor je vakantie, er achter komt dat de airco kapot is, word er op vrijdag tijd gemaakt, zodat de airco snel gerepareerd word. Kortom veel is mogelijk met afspraak inplannen en ze denken altijd mee, zijn eerlijk, kosten besparend en vriendelijk Gert van Holten / Apeldoorn / 27-04-2017 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Op zoek naar een Mazda MX5 kwamen wij uit bij garagebedrijf Weijers in Teugen. Toen wij binnen kwamen werden wij opgevangen door Jan de Bruin een zeer deskundig en gepassioneerd man met oog voor details.
    Omdat hij goed naar onze wensen luisterde kwamen wij al snel via de verschillende modellen uit bij de auto die van onze droom uiteindelijk werkelijkheid werd.
    Voor ons een zeer prettige ervaring en voldoende keuze en vakkundige informatie. Yvonne Helmer / Swifterbant / 14-04-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Vriendelijke benadering, goeie service en een top auto!
    Ook bij vragen zijn ze erg deskundig en behulpzaam. Thijs / Enschede / 23-03-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Tijdens mijn zoektocht naar een gebruikte MX5, kwam ik via internet in aanraking met garagebedrijf Weijers. De ontvangst was prettig, een proefrit geen probleem. Er wordt ook echt de tijd voor je genomen. Liefde voor het vak is duidelijk merkbaar. Ook het bedrijf zelf ziet er keurig verzorgd uit.
    Harm Hilgeman / Soest / 16-03-2017 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • 2,5 jaar geleden op het advies van weijers een Hyundai Getz bij hun gekocht. Fantastische auto die altijd bij hun in onderhoud is geweest. Een van de sloten ging moeilijk open en dicht. Ze adviseerden mij de sloten niet te vervangen wegens de hoge kosten hiervan en zodoende werd er vandaag een systeem op afstandsbediening geplaatst. ik ben erg tevreden met het systeem en het goede advies! Emel Doreen Oudt / Apeldoorn / 25-01-2017 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Al jaren goede ervaringen: uitstekende service, redelijke prijzen, nuchter en geen verrassingen achteraf. Ik rij graag een paar kilometers extra om mijn auto hier in onderhoud te hebben. Onno / Amersfoort / 07-01-2017 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Prettig en vriendelijk bedrijf, komt betrouwbaar over.
    Bedrijf heeft veel ervaring en kennis van de MX-5 welke wij aangeschaft hebben.. Daan Baarslag / Leuvenheim / 31-12-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service n.v.t.
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Garage Weijers staat altijd klaar om snel te helpen. Top service, en zeer eerlijk en betrouwbaar. Menno Schinkel / Apeldoorn / 11-12-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Wij hebben er recentelijk een mx 5 aangeschaft.
    Goed ontvangen, goede afspraken, eerlijke mensen, kortom een garage waar je met een gerust hart een goede auto kunt kopen.
    Daarom durven wij deze garage aan te bevelen .
    Top! Houden zo.
    Fam. van Dijk / Apeldoorn / 28-11-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Waarom niet voor alles een 10 geven als je tevreden bent en niets hebt aan te merken?

    Laatst heb ik een tweedehands auto aangeschaft bij Garagebedrijf Weijers. De witte auto zag er goed uit en hij rijdt super. De auto had een paar kleine puntjes lakschade (steenslag), maar dat had ik ook niet anders verwacht bij een tweedehands auto. Bij aanschaf kreeg ik een GRATIS setje zwarte wieldoppen, die de witte auto een sportieve uitstraling geven.

    Ongeveer een maand later deed de airco het opeens niet meer. Ik belde de garage op en ik kon de auto de volgende ochtend komen brengen. Eenmaal daar aangekomen werd de auto meteen nagekeken. Binnen een paar minuten was het probleem vastgesteld. De nieuwe onderdelen konden dezelfde dag nog worden geleverd en ik kreeg een prima leenauto mee naar huis. Aan het einde van de dag was de airco gerepareerd en kon ik de auto weer ophalen. Super snelle service!

    Het personeel is erg vriendelijk en denkt met je mee. Ook kwam het personeel deskundig over, het probleem werd binnen een paar minuten vastgesteld en er werd duidelijk verteld waar het defect zat.

    Bedankt Garagebedrijf Weijers! Jurgen / Harfsen / 31-08-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
    Hallo Jurgen, Bedankt voor je positieve review. Daar doen wij het voor ! Nog veel rijplezier in de Clio.
  • Bert Nijhuis / Apeldoorn / 08-08-2016 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Bedrijf dat met je meedenkt en bedeankt
    Herman Hansma / Apeldoorn / 12-07-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Altijd een goede service, of het nu gaat om het verwisselen van een lampje of plotseling pech hebben onderweg, onverwachts iets stuk, niets is te veel en we worden altijd geholpen!!! TOP GARAGE MET TOP PERSONEEL!!!!! bedankt dat jullie altijd klaar staan, wanneer we jullie nodig hebben. SUPER! Raymond en Sandra Bleumink / Twello / 14-06-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Uitstekende service klant gericht en vooral ook met
    de klant meedenken. S van de Kleut / Twello / 31-03-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Ton van den Bosch / Apeldoorn / 17-03-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Rob Zegers / Apeldoorn / 09-03-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Via deze weg wil ik jullie heel erg bedanken voor het vervangen van de distributieriem van mijn Suzuki Alto .
    Ik realiseer me dat het een hele klus is geweest en dat er meer uren inzaten dan jullie gerekend hebben .
    Ik weet dus dat ik erg gematst ben waarvoor heel veel dank.
    Hij rijd weer fantastisch en ik voel me veilig in de auto .
    Ik kom zeker weer bij jullie terug voor de beurten en de keuring.

    Met zeer vriendelijke groet ,

    Piet Huizeling P Huizeling / Baarn / 08-02-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Zeer klantvriendelijk en eerlijk fred vanolst / Apeldoorn / 20-01-2016 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Bij dit bedrijf heerst een no nonsense cultuur. Je wordt direct goed geholpen. En dat voor heldere lage prijzen. Voor kleine dingen wordt al helemaal niets gevraagd. Dat hoort er volgens hen als service bij. Dennis Rouwenhorst / Apeldoorn / 20-01-2016 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Afgelopen zaterdag heb ik een 2e hands Toyota Auris bij Weijers gekocht. Maandag heb ik deze opgehaald. Toen ik diezelfde dag vanaf huis wilde starten lukte dit niet. Heel vervelend dus en meteen de garage gebeld.
    Binnen een half uur stond er een monteur aan de deur die meteen een nieuwe accu heeft gemonteerd. Helaas bleek diezelfde avond dat de motor nog niet elke keer wilde starten. Volgende ochtend meteen weer de garage gebeld. Binnen een half uur stond de monteur aan de deur om de auto op te halen.
    Diezelfde middag werd ik gebeld en vertelde de monteur dat ze de Toyota uitgelezen hadden en dit geen fouten opleverde. De monteur vertelde dat hij het vermoeden had dat wij de koppeling niet 100% ingetrapt hebben tijdens het starten. Deze Auris heeft namelijk een schakelaar onder de koppeling die er voor zorgt dat de auto niet start als de koppeling niet helemaal is ingetrapt. Hierop heb ik diezelfde middag de auto opgehaald (ze wilden 'm zelfs nog brengen) en na een paar keer testen bleek dat het vermoeden klopte.

    Ondanks dat er eigenlijk niets mis was met de auto zijn wij fantastisch geholpen. Op Internet wordt veel geklaagd over garagebedrijven. Als deservice goed is mag dit ook wel eens benadrukt worden! Rob van Gils / Apeldoorn / 14-01-2016 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Wendy Bosgoed / Wenum Wiesel / 04-12-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Zeer deskundig geholpen!Nodige afspraken bij het afleveren van de auto(nieuwe distributieriem ,nieuwe antenne.APK nagekomen!
    Bij het ophalen de papieren netjes in orde gemaakt onder het genot van een kopje koffie!
    Werd gevraagd of ik nog vragen had,daarna meegelopen naar mijn nieuwe Toyota,uitleg over de werking van de knopjes,veel succes gewenst met de auto,kortom TOP!! Tom Wesselink / Deventer / 03-12-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Heel goed. Al jaren.

    Mijn e-mail is veranderd:
    c.vdbruinhorst@outlook.com
    Ik kan het niet veranderen Corrie van de Bruinhorst -van Vemde / Apeldoorn / 01-12-2015 / Aankoop onderdelen en/of accessoires
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Garagebedrijf Weijers luistert naar de klant en denkt mee of de oplossing een goede is voor de klant.
    Dit gebeurt in goed overleg. Ronald de Graaf / Apeldoorn / 23-05-2015 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • We worden altijd goed te woord gestaan, ze geven advies zonder een verborgen agenda en prijsopgaves komen bijna op de cent nauwkeurig overeen met de uiteindelijke rekening. Een fijn en betrouwbaar bedrijf. Barbara Veldhoen / Terwolde / 02-03-2015 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Prima garage voor onderhoud. Goede prijs kwaliteit verhouding en service. Tevens prima garage voor aankoop van een wat oudere tweede auto. (10 jaar oud). D.M. Nikkels / Wilp / 02-02-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Fijn contact, goede communicatie. Tweedehands auto gekocht, APK en kleine beurt zijn snel uitgevoerd. Paulien van de Put / Twello / 02-02-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Een geweldig fijne auto gekocht. Terwijl ik ver na sluitingstijd aan kwam werd ik goed en geduldig geholpen. Ook de berg met geld wat het mij gekost heeft ben ik alweer vergeten. Zeer tevreden dus Dhr./mevr. nieuwenhuijsen / / 31-01-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • Wij hebben een occasion gekocht bij de Firma Weijers.
    Wat een klantvriendelijkheid, wat een service en wat een goede inruilprijs voor onze oude auto. Bij Weijers is de klant nog echt een koning. Wij zijn blij, dat wij vanuit Eindhoven naar deze Dealer zijn gegaan. Dus daarom zeggen wij: Fiat Wijers vragen, Altijd slagen. frans keessen / eindhoven / 27-01-2015 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Al jaren mijn MX5 en Ford Ka bij weijers in onderhoud. Prima service, vriendelijk personeel dat gaat voor kwaliteit. Gunstige tarieven. Harry Link / Apeldoorn / 30-12-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Ton van den Bosch / Apeldoorn / 10-12-2014 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • goed en eerlijk Jerry Lekahena / Zoetermeer / 29-11-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • Deskundig, punctueel en vriendelijk. Luc Visser / Twello / 26-11-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Goede service, eerlijk advies, prettig personeel. ans vredenberg / Apeldoorn / 24-11-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Wij zijn al jaren klant,de services is heel erg goed,altijd in voor een praatje,al het personeel kent je,en denken met je mee als je een andere auto wilt kopen.Het onderhoud is perfect. Els en Theo Hoksbergen / Colmschate / 12-11-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Bijzonder klantvriendelijk, ook al is het op randje sluitingstijd. Altijd goed in overleg als sprake is van onvoorziene of extra kosten. Meedenkend in oplossingen. Wekt vertrouwen. Makkelijk afspraak temaken. cor bannink / Deventer / 10-11-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dhr./mevr. / / 05-11-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Sinds vele jaren klant bij GW. Eerst met Mazda MX5 die we in Den Haag hadden gekocht. 10 jaar correct en klantgericht onderhoud, daarna ingeruild bij GW voor jongere Mazda MX5. Nu bezig met de 2e 10 jaar. Vervolgens ook mijn 23-jarige Volvo in onderhoud. Vakkundige service, meteen meedenken, bij problemen direct klaarstaan. Zeer aanbevolen! Guus / Apeldoorn / 02-11-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Jerrald Petersen / Apeldoorn / 21-10-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Hans Kamp / Deventer / 08-10-2014 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Hartstikke vriendelijk en hulpzaam met veel kennis. Kon hier twee kleinere autos inruilen tegen een grotere auto. Auto met NAP gecotroleerd, met bijna 3/4 tank brandstof, olie en vloeistof gekeken en netjes binnen en buiten gepoetst afgeleverd. Er is wel een stukje van de lak beschadigd bij de deur, maar dat was geen probleem. Hij heeft lak besteld bij de dealer en wordt gebeld zodra hij binnen is. Darren Gourley / Apeldoorn / 22-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • De ervaringen met Garagebedrijf Weijers zijn louter positief. Wij zijn al meer dan twintig jaar klant bij hen en altijd naar volle tevredenheid. Garagebedrijf Weijers heeft al die jaren ons vertrouwen gekregen en nimmer beschaamd. Kortom, een bedrijf waar de klant voorop staat en waar een persoonlijke professionele benadering centraal staat. Wilma Berenschot / Schalkhaar / 14-08-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Dhr./mevr. / / 06-08-2014 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • juli 2014 onze auto ingeruild bij autobedrijf Weijers in Teuge.
    Wij zijn zeer correct behandeld bij de koop van onze andere auto.
    Ook toen wij op de terug weg naar Drachten een probleem kregen met het voertuig gelijk gebeld. Dhr. de Bruin probeerde samen met de monteur het probleem telefonisch op te lossen. Toen dit niet lukte een afspraak gemaakt een week later. Ook deze keer netjes geholpen en tevens het probleem verholpen. Wij kunnen niet anders zeggen dat we heel te tevreden zijn over autobedrijf Weijers in Teuge. Een dikke aanrader om eens te gaan kijken.

    F. de Vries
    Drachten Frans de Vries / Drachten / 06-08-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Henk Buitenhuis / Apeldoorn / 27-06-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Mazda Premacy gekocht tweedehands, achteraf gezien misschien wat aan de dure kant in vergelijking met andere autos' maar verder een betrouwbare auto.

    Later een andere kleine tweedehands auto zien staan. Ik had me als eerste gemeld als geïnteresseerde, maar er was schade op gekomen door derden. Het was een verzekeringskwestie, ik zou horen wat de afwikkeling zou worden, en ik zou teruggebeld worden om te horen wat de prijs zou worden, en wanneer de auto gemaakt zou zijn. Als ik na enkele weken zelf terug bel krijg ik te horen dat de auto door een andere collega is verkocht....
    Naam en nummer achtergelaten, voor als er nog iets binnen zou komen, maar er niets meer op gehoord.

    Kortom, niet netjes afgehandeld, vreemd dat men blijkbaar van elkaar niet weet wat men doet. Leek erop dat het meer opleverde om de auto aan een andere partij te verkopen.
    L Langeveld / Apeldoorn / 05-06-2014 / Andere reden
    Aanbeveling nee
    Service 3
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    5,7
  • Dhr./mevr. / Twello / 21-05-2014 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Allereerst is het maken van een afspraak al heel prettig en snel. Garagebedrijf Weijers B.V. is een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Er word vooraf netjes gecommuniceerd over de te verwachten kosten. Fam. Kuipers / Wilp / 15-05-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Jelle Nusselder / Deventer / 01-05-2014 / Aankoop onderdelen en/of accessoires
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Fijn bedrijf met duidelijke communicatie. Er wordt de tijd voor je genomen en daardoor voel je je gewaardeerd. Liza Hollingsworth / Zaandam / 29-04-2014 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Liza Hollingsworth / Zaandam / 29-04-2014 / Aanschaf nieuwe auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Bastiaan Bos / Apeldoorn / 16-04-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Al vele jaren (ruim 20 jaar) méér dan een tevreden klant. Henk Bootsma / Schalkhaar / 15-04-2014 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Frits Barten / Apeldoorn / 10-04-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Weijers is een prima en betrouwbaar autobedrijf. Zij informeren je altijd over de te verwachten kosten, zodat je niet voor grote verassingen komt te staan. Zij hebben de charme van een kleine garage van het platteland, maar alle technische kennis en hulpmiddelen paraat om je auto vakkundig te repareren. Hans Bijloo / Terwolde / 09-04-2014 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Altijd prima ervaringen met Weijers garagebedrijf in Teuge. Zowel op servicegebied als verkoop. Jan Geschiere / Teuge / 13-03-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Zeer prettig garagebedrijf. Ze denken mee en helpen je altijd als je met een accuut probleem zit ook als je zonder afspraak zo maar binnen komt vallen. Ik wil niet te positief zijn anders gaat iedereen straks naar deze garage :-).
    Bij merkgarages is de werkplaats vaak een laboratorium zo schoon en high tech en dat zie je ook terug in de rekening. Dit is als autodrop "Ouderwetsch lekker !!" Evert Luinstra / Apeldoorn / 03-03-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Prachtig familiebedrijf waar de klant voorop staat.
    Niks is teveel voor de fam. Weijers tot het wisselen van 2 kapotte banden toe.
    Proficiat, En de service en prijs is ook in balans. Rentia Becht / Ridderkerk / 13-02-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • W.A. Visser / Twello / 18-01-2014 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Joris / Heerlen / 28-12-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    7,7
  • hubertus leijs / Sint Jansteen / 01-11-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • je wordt er goed en klant vriendelijk geholpen en ze denken mee en er is altijd een oplossing super bedrijf jan van loenen / apeldoorn / 17-10-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 5
    7,7
  • Wij komen al jaren bij Autobedrijf Weijers in Teuge ,daar voel je echt dat je gewaardeerd word,en ben je altijd welkom,je kunt altijd bellen met een probleem,en ze denken met je mee . Theo / Deventer / 13-08-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Els Hoksbergen / Colmschate / 13-08-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Bijzonder klant vriendelijk en service gericht. Albert Bouwmeester / Eerbeek / 22-07-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Dhr./mevr. / / 14-07-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7,3
  • Sinds onze verhuizing naar Twello in 2010 hebben wij onze (eigen) auto's bij GW in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering en de service, afgezet tegen de prijs. Extra luxe en handig is dat Patrick (die in Twello woont) onze auto haalt en brengt. Geweldig. Johan Homan / Twello / 10-07-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
    Snelle afhandeling voor afspraken maken.
    Bijzonder prettige hulp bij reparatie e.d.
    Zeer goede service. wim koldenhof / Apeldoorn / 09-07-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Dorinke Leefoge / Deventer / 27-06-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Goede sfeer in garage, personeel komt gemaakte afspraken na, werkt snel en schoon. Klant is hier nog koning. Bert Holkamp / Elburg / 25-06-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Barbara Veldhoen / Terwolde / 24-06-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,7
  • Raymond bleumink / twello / 21-06-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • ben sinds een jaar of 10 een tevreden klant bij garage
    Weijers voor zowel onderhoud, APK als het kopen van een andere auto.
    Ik kan iedereen aanbevelen om naar deze garage te gaan. Men wordt er altijd correct en vriendelijk behandeld. Heb zelf niet zoveel verstand van auto's dus moet voor haast alles naar de garage en er is nooit iets teveel voor deze mensen. Nooit eerder zoveel en goede service gehad bij een garage J.M.T. KÓNIG / APELDOORN / 05-06-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Jaren terug bij autobedrijf Weijers een Fiat Cinquecento gekocht. Altijd top service gehad en kom er nog steeds met mijn huidige auto. Inmiddels ook een aantal vrienden overgehaald om naar Weijers te gaan en deze komen er nu ook inmiddels een aantal jaar. Erwin Draaijer / Deventer/Almere / 02-06-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Harry Meurs / Teuge / 31-05-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Dhr./mevr. / / 26-05-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Prima ervaringen. Altijd betrouwbaar; keurig te woord gestaan en snelle en vriendelijke afhandeling van de lopende zaken.
    Zeer tevreden!! Ton van den Bosch / Apeldoorn / 18-05-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • GJ Niessen / A'doorn / 18-05-2013 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,7
  • Prima autobedrijf! Sinds aantal jaren m'n auto tot grote tevredenheid in onderhoud bij Weijers. Krijg er altijd eerlijk en deskundig advies wb. eventueel benodigde reparatie, wat het bedrijf voor mij heel betrouwbaar maakt. Jolanda Oortwijn / Apeldoorn / 16-05-2013 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Dhr./mevr. / / 14-05-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    9,7
  • Ik heb goede ervaringen met de firma Weijers en wel met de deskundigheid,service en vriedelijkheid van het personeel. Joop van Koerten / Deventer / 12-05-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 9
    8,3
  • Vriendelijke welwillende aanpak. Op hulp gericht.Onduidelijk blijft of mijn 'schade'wel of niet al bij de verkoop aan de orde was. Dat kan ik Weijers niet verwijten maar is voor mij als consument lastig. Als ik voor ongeveer 12.500 een auto koop verwacht ik een degelijk product. Dhr./mevr. / / 07-05-2013 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 7
    8
  • Zeer prettige en betrouwbare garage, eerlijk en een redelijke prijs. Ik rij graag een paar kilometers extra om m'n auto bij garagebedrijf Weijers in onderhoud te hebben. Onno Kloosdijk / Amersfoort / 04-05-2013 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Weijers in Teuge is een betrouwbaar en solide garagebedrijf. Van oudsher Mazda subdealer maar ziijn nu universeel. Zeer goee service, goede en vriendelijke monteurs en ook niet onbelangrijk reddelijke prijzen. Ook gratis leenauto. Harry Link / Apeldoorn / 27-04-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Garage Weijers staat altijd klaar om je op korte termijn te helpen met problemen, en is zeer betrouwbaar, en denkt mee om je probleem op te lossen tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Prima! menno schinkel / apeldoorn / 27-04-2013 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • G.J. van Schagen / Apeldoorn / 26-04-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    8
  • Het is een prima bedrijf. Ze leveren goede kwaliteit en komen afspraken na.
    De prijzen zijn bijzonder redelijk Hans Bijloo / Terwolde / 26-04-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,7
  • Garagebedrijf met persoonlijke benadering en service. Het personeel neemt tijd voor je, ook buiten werktijden. Ik word altijd snel en deskundig geholpen. Vlado Petkovic / Apeldoorn / 26-04-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • a.p. kikkert / apeldoorn / 25-04-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 7
    7,3
  • De garage waar je altijd terecht kunt. Goede sevice, vriendelijke bediening, zakelijke (positief bedoeld) afhandeling van de klachten.
    Zou ik elders een auto kopen zou ik toch naar Weijers gaan voor het onderhoud. Cor Bannink / Deventer / 25-04-2013 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Vriendelijk, vlot geholpen.
    Advies altijd goed en voor mijn gevoel heel vertrouwd
    Service goed Henk Buitenhuis / Apeldoorn / 25-04-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Prima, kom er al zo'n 20 jaar en blijf er komen. Peter Vierhout / Eerbeek / 05-04-2013 / Andere reden
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    9
  • Piet Kuyper / Kampen / 03-04-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • BJM. Reusken / Twello / 29-03-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Wij zijn al meer dan 25 jaar een tevreden klant bij Autobedrijf Weijers te Teuge. De klantvriendelijk staat hoog in het vaandel en de service is geweldig. Een familie-bedrijf die dag en nacht voor ons klaar staat. Wij kopen al jaren bij Weijers een gebruikte auto. Tevens worden onze auto's daar onderhouden en APK gekeurd. Berry De Dreu / Apeldoorn / 25-03-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 10
    9,3
  • Ik ben op een prettige en deskundige manier geholpen en de auto was bij aflevering keurig in orde. J.P. Boonen / Laren / 25-03-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Klantvriendelijk en erg meedenkend met de klant
    Altijd op zoek naar een goede maar goedkope oplossing Cees Petersen / Apeldoorn / 24-03-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 8
    Deskundigheid 7
    Prijs kwaliteit 8
    7,7
  • Zowel voor APK als schade bij Weijers geweest. Sneel hulp en advies. RMS Lubbers / / 23-03-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 8
    9,3
  • Gerrit Wibbelink / Deventer / 23-03-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • Gerrit Wibbelink / Deventer / 23-03-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • De ervaringen met Autobedrijf Weijers BV in Teuge zijn zonder meer goed te noemen. Ik kwam eerst voor onderhoud en heb later een gebruikte auto gekocht. De eigenaar en monteurs zijn uitermate vriendelijk en deskundig. Zeker in noodgevallen helpen de monteurs direct. Ik denk dat zij een hele goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Ik beveel hen aan in mijn familie - vrienden en kennissen kring. Gert List / Apeldoorn / 23-03-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9,3
  • Coos Bels / Apeldoorne / 23-03-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
  • Snelle service, betrouwbaar, vriendelijk, kwaliteit goed.
    Rob Zegers / Apeldoorn / 23-03-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 9
    9,7
  • wim van zeist / apeldoorn / 23-03-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • aanschaf auto en onderhoud van twee auto's fam. Groen / apeldoorn / 26-02-2013 / Onderhoud en/of APK
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 8
    8,7
  • Wij hebben recentelijk een 2e hands C8 gekocht. Wij zijn niet opdringerig maar prettig behandeld. Service tot nu toe is naar tevredenheid. Frans / / 22-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 8
    Prijs kwaliteit 8
    8,3
  • Eerlijke verkoper, mooi materieel en klantgericht. Jeroen van Oerle / Leiden / 13-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling ja
    Service 9
    Deskundigheid 9
    Prijs kwaliteit 9
    9
  • rinus Pauw / Posterholt / 08-01-2013 / Aanschaf gebruikte auto
    Aanbeveling nee
    Service 2
    Deskundigheid 2
    Prijs kwaliteit 2
    2
  • bijzonder vriendelijk, service gericht en meedenken met de klant Wim Beek van / Apeldoorn / 07-04-2011 / Reparatie en/of schadeherstel
    Aanbeveling ja
    Service 10
    Deskundigheid 10
    Prijs kwaliteit 10
    10
Bron: klantenvertellen.nl

 

Top