De autogarage in Apeldoorn en omstreken

Bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage in de omgeving van Apeldoorn? U wilt natuurlijk zeker weten dat de autogarage beschikt over de juiste kennis, ervaring, kwaliteit en kundigheid. U bent bij Autobedrijf Weijers aan het juiste adres! Deze autogarage is een BOVAG Klasse 1 Autobedrijf dat u een hoop diensten aanbiedt. Van het uitvoeren van een APK keuring tot aan het monteren van dakkoffers en dakdragers. Wilt u meer weten? Kijk gerust verder of drink een kop koffie in onze showroom! U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in of bel naar 055-3231494. We helpen u met veel plezier verder!

Autogarage Apeldoorn: van dakkoffers tot APK keuringen

Deze autogarage nabij Apeldoorn biedt u tal van diensten aan! Daarbij kunt u denken aan onderhoud, APK keuringen, airco onderhoud en nog veel meer! Bent u op zoek naar een andere auto? U kunt een keuze maken uit een ruim aanbod aan auto’s, zowel nieuw als occasion. Neem een kijkje tussen de populaire Mazda MX-5 occasions. Of gaat u liever voor een occasion van een ander merk? Het is helemaal aan u! Onze autogarage biedt u alle diensten aan die u maar nodig heeft. Wij zijn uw totaaloplossing, doordat wij u de volgende diensten aanbieden:

  • Werkzaamheden in de werkplaats
  • Onderhoud aan auto’s, APK keuring of reparatie
  • Service voor auto’s
  • Airco onderhoud
  • Diagnose auto
  • Occasions

Klasse 1 Autobedrijf van BOVAG

Onze autogarage in Apeldoorn en omstreken is het allround universele autobedrijf waar u naar op zoek bent! We zijn in 2003 zelfs benoemd tot Klasse 1 Autobedrijf van BOVAG. Deze titel dragen we met veel trots! Sindsdien hebben wij al veel klanten blij gemaakt met onze kwalitatieve diensten en service. Waaronder met de verkoop van personen en lichte bedrijfswagens, zowel nieuwe auto’s als occasions. Wilt u een auto bij ons kopen? Die kunt u aanschaffen voor een internet meeneemprijs. De manier waarop onze klanten naar een auto zoeken is de laatste jaren namelijk drastisch veranderd. Daarnaast zijn er vele manieren van adverteren in diverse zoekmachines. Schaft u een auto aan voor een internet meeneemprijs, dan heeft u geen BOVAG garantie. Kiest u er voor om onze verkoopprijs (€750-, meer dan de internet meeneemprijs) te betalen? Dan geniet u van 6 maanden garantie voor een personenauto en 3 maanden voor een bedrijfsauto.

We zijn u graag van dienst

Onze autogarage nabij Apeldoorn biedt alle diensten aan omtrent auto’s. Van de aanschaf tot aan het onderhoud en eventuele schadereparaties. Neem voor het huidige aanbod aan auto’s een kijkje op de website of kom naar onze showroom vlakbij Apeldoorn! Het is natuurlijk ook mogelijk om een werkplaatsafspraak te maken, zodat onze medewerkers het nodige werk kunnen verrichten aan uw auto. Meer weten? Bel naar 055-3231494 of vul het contactformulier in! We zijn u graag van dienst.

Top