Financiering

“Ik zal nooit een financiering voor mijn auto aangaan”
is een veel gehoorde kreet op verjaardagen en partijen.

Laat u zich vooral niets wijs maken, want circa 80% van alle Nederlandse autobezitters heeft een geheel of gedeeltelijk auto financiering. De aanschaf van een auto is kostbaar en voor veel mensen biedt een financiering uitkomst.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Indien gewenst verdient het aanbeveling de verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Verder hebben wij goede ervaringen voor onze klanten met DTC Financieringen. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod.

Als u bij ons besluit tot de aankoop van een auto kunnen wij ter plekke contact met DTC opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Een medewerker van DTC zal u daarna op korte termijn bezoeken om de zaak schriftelijk rond te maken.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn.

Gelukkig hoeven wij u niet te melden dat geld lenen geld kost. Dat wist u al, of niet soms ?

geldlenenkostgeld

Top