Verzekering

Verzekering

Bij het kopen van een auto, moet u uw auto vanaf het eerste moment dat u er eigenaar van bent verzekeren. Sterker nog, dat is verplicht. U heeft de mogelijkheid om die verzekering zelf online af te sluiten. Houdt u toch liever van een meer persoonlijke aanpak? Bij Autobedrijf Weijers kunt u ook uitstekend terecht om een autoverzekering af te sluiten. Wij werken hiervoor samen met de BOVAG Autoverzekering. We voeren de gegevens van uw voertuig in en het resultaat is een op maat gemaakte offerte. Zo simpel is het en op die manier heeft u het allemaal in een mum van tijd geregeld.

Bepaal de gewenste dekking
Bij een autoverzekering via Autobedrijf Weijers kunt u helemaal zelf uw gewenste dekking kiezen. Wat heeft uw voorkeur: WA verzekerd, WA+ Beperkt Casco of gaat u toch voor een Allrisk verzekering? We zijn u graag van dienst zodat de keuze voor u makkelijker wordt. In onze advisering kijken we naar de leeftijd van de auto, de aanwezige accessoires en uw eigen wensen en eisen op het gebied van verzekeren. Als u wilt, sluiten onze medewerkers uw nieuwe autoverzekering direct voor u af. Waarna u verzekerd op weg kunt vanaf het moment van ophalen van uw nieuwe auto.

Schade? Autobedrijf Weijers regelt de afhandeling!
Krijgt u ooit een keer schade aan uw auto, schakel ons dan in voor de afhandeling. We nemen u daarbij ook alle rompslomp eromheen uit handen. Fijn dat u niet ineens naar een voor u onbekende garage hoeft als uw auto schade heeft. En dat u net als normaal gebruik kunt maken van de kennis en expertise van onze medewerkers.

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn van het via Autobedrijf Weijers verzekeren van een auto? Neem dan contact met ons op zodat we de verschillende mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.